Godt Nytår! - start året med at gøre noget godt for dig selv og din familie!

Så nemt, laver du en lækker huevos rancheros

Frk Sommers Køkken har været en tur i Staldkøkkenet og vise hvor nemt det er at lave en lækker huevos rancheros, se med her:

(opskriften får du nedenfor, men den følger selvfølgelig også med i pakken, når du køber et krydderimix fra Frk. Sommers Køkken)

Staldkøkkenet skriver:
Vi har vist alle prøvet at stå i supermarkedet og være i tvivl om, hvad vi skal have til aftensmad. Det har Ditte Sommer udviklet en løsning på, som hun kalder Frk. Sommers Køkken – en helt ny måltidsløsning bestående af opskrift, indkøbsliste og krydderiblanding.
På den måde kan du få hjælp til at vælge retten, hvad der skal handles ind og ikke mindst til at smage retten til, så den sidder lige i skabet. Her viser Ditte, hvordan du laver huevos rancheros, som er en fantastisk mexicansk ret, der kan spises morgen, middag og aften.
Opskrift på Huevos rancheros:
Det skal du bruge:
1 løg
1 peberfrugt
1-2 avocado
1 limefrugt
2 dåser kidney bønner
1 dåse majs (ca. 140 g.)
2 dåser hakkede tomater
4 æg
+ dit valg af tilbehør: tortillas, nachos, cheddar, frisk chili og frisk koriander
Sådan gør du:
Skær løgene i halve ringe og peberfrugt i tilsvarende strimler.
Hæld lagen fra bønner og majs, brug f.eks. en sigte og sørg for at skylle bønnerne godt.
Steg først løgene i lidt olie, indtil de er blanke, og tilsæt derefter Frk. Sommers Krydderimix.
Tilføj først peberfrugt, dernæst bønner og majs, og steg i to minutter. Derefter tilføjes to dåser hakkede tomater. Lad det først koge op og derefter simre under låg i 10-15 minutter, indtil det er tyknet.
Imens forbereder du dit valg af tilbehør: skær avocado, hak chili/koriander, riv cheddarosten og lun tortillas/nachos.
Smag sovsen til med salt, peber og masser af limesaft. Mangler retten lidt sødme/dybde, kan du bruge tomatpuré eller honning.
Slå fire æg ud i retten, læg låg på og lad det simre videre i 5-7 min. til du kan se æggene er pocherede, som du kan lide dem. Server med et drys revet cheddar og dit valg af tilbehør.
Om Staldkøkkenet I Københavns Grå Kødby ved siden af madinnovationshuset CPH Food ligger Staldkøkkenet. Staldkøkkenet er et transparent rum for madudvikling, der huser aktiviter, der arbejder for at skabe en økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig madkultur.
Læs mere her:  https://www.staldkoekkenet.dk/ - og følg Staldkøkkenet på Facebook eller Instagram

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort