Godt Nytår! - start året med at gøre noget godt for dig selv og din familie!

Krydderiet: Irma byder velkommen til velsmagende nyheder

Elsker du også overraskelser? Når du handler i Irma, finder du ikke kun det, der står på din indkøbsliste, men også en masse nye, økologiske og bæredygtige produkter fra urbane fødevareproducenter, som vi gerne vil dele med dig. Glæd dig til nye smagsoplevelser!

Supermarkedets svar på måltidskassen

Krydderiet skriver om Frk. Sommers Køkken:

Supermarkedets svar på måltidskassen

Ditte Sommer fik idéen til måltidsløsningen Frk. Sommers Køkken for fire-fem år siden.“Vi havde den udfordring, som alle kender: Hvad skal vi have til aftensmad? Så står man der i supermarkedet og kan ikke finde på noget. Eller man vælger noget fra frost eller take away, selvom man egentlig gerne vil spise sundt.

Jeg syntes, der manglede en løsning”, fortæller Ditte Sommer. Hun listede op, hvad de største udfordringer er ved aftensmaden: At finde på, hvilken ret man vil spise, at finde ud af, hvad der skal bruges til den, og ikke mindst finde ud af, hvordan den så skal laves.“Det sidste er en udfordring for mange. Hvordan får man det til at smage godt? Derfor tænkte jeg, at det ville være en stor hjælp, hvis man ud over at give folk en opskrift og en indkøbsliste også giver dem smagen”, fortæller Ditte Sommer.

Resultatet er en måltidspakke, som netop består af en opskrift og en indkøbsliste, men måske allervigtigst en krydderiblanding, der gør en indisk butter chicken, græske kødboller eller one pot-pasta nem at lave for alle. Pakken er mere fleksibel end andre måltidskasser, fordi du kan nøjes med at købe de ingredienser, som du ikke i for-vejen har derhjemme. Super-markedets svar på måltidskassen, som Ditte Sommer kalder konceptet, består lige nu af seks måltider fra verdenskøkkenet – alle baseret på delikate friskkværnede krydderiblandinger.

Læs Irmas Krydderiet online her

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort