Godt Nytår! - start året med at gøre noget godt for dig selv og din familie!

100% økologisk - for fremtiden!

Yeah!!! Så fik jeg endelig min økologikontrolerklæring 👏🏻 😍  - og det betyder at fremadrettet kan jeg pryde alle produkter med det røde Ø. 

Der vil dog være en overgang, hvor det ikke fremgår af emballagen, da jeg ikke nåede at få certificeringen inden jeg satte produktion i gang. 

Krydderierne er stadig friskkværnet af Mandala Organic - som har verdens bedste krydderier - og de pakket i lufttætte poser, så de bevarer friskheden og alle aromaer frem til du skal bruge dem. Sådan opnår du en smagsoplevelse udover det sædvanlige!

- og snart præsentere jeg den første ØKO-nyhed! Teaser: den bliver hyggelig ;)

Velbekomme!

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort