Godt Nytår! - start året med at gøre noget godt for dig selv og din familie!

1 års fødselsdag - det skal fejres!

I dag er det 1 år siden jeg lancerede Frk. Sommers Køkken i Mad & Vin i Magasin på Kongens Nytorv. Der var planlagt fire dage med demo og jeg var meget spændt på hvordan det ville gå...

Jeg lavede Græske kødboller og der var friskhakket oksekød på tilbud, men København var, allerede der, mennesketom og kun få lagde vejen forbi Magasin den dag. Mette lukkede Danmark og de efterfølgende dages demo måtte desværre aflyses. Det var ikke lige den start jeg havde håbet på!
 
Første demodag i Mad&Vin - 11. marts 2020 - dagen for lockdown

Men Corona har ikke stoppet mig!

- og Frk. Sommers Køkken – og der er god grund til at fejre dagen! I April 2020 lancerede jeg i 40 Irma butikker og i Maj gik webshoppen i luften. Jeg var i Go'Morgen Danmark i Juli - og i August/September deltog Frk. Sommers Køkken i Mad & vin Festivalen i Tivoli.
Øko-certificering kom i hus i Oktober og i November lancerede jeg Hygge cookies med stor succes!  Se året i billeder her:
 
2020 i billeder; Irma, Mad&Vin, Gomorgen danmark, Tivoli, Øko-mærket, Hygge cookies
De Græske kødboller, som i øvrigt er den første ret og krydderimix jeg udviklede, er blevet en familiefavorit i mange hjem! - og derfor fejrer jeg dagen med et fødselsdagstilbud på her på webshoppen:
 

Få en GRATIS pakke Græske kødboller

Tilbuddet gælder ved alle køb på webshoppen - men KUN i dag 11. marts indtil kl. 23:59 - så skynd dig! - køb nu.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort